EnglishRomanian
EnglishRomanian

ANUNȚ STADIU ELABORARE: „PLAN DE MOBILITATE URBANĂ DURABILĂ PENTRU MUNICIPIUL CĂLĂRAȘI”

PMUD

Primăria Municipiului Călărași anunță faptul că în vederea elaborării studiului „Plan de Mobilitate Urbană Durabilă pentru Municipiul Călărași ” se desfășoară în prezent etapa de analiză a situației existente în ceea ce privește problemele legate de mobilitate.

Acest document strategic de planificare are rolul de a identifica solutii pentru rezolvarea nevoilor de mobilitate pentru cetateni si mediul economic din Municipiul Călărași și zonele limitrofe, cu scopul cresterii eficientei în ceea ce privește mobilitatea urbană durabilă.

Pentru conturarea și propunerea de proiecte și măsuri care să contribuie efectiv la atingerea obiectivelor mobilității durabile, este necesară identificarea clară a problemelor reale legate de mobilitate cu care se confruntă orașul nostru.

În acest sens, locuitorii Municipiului Călărași sunt rugați să sprijine acest demers, să acceseze și să completeze chestionarul online (click aici) referitor la probleme generale legate de mobilitate.

Vă mulțumim.

Primaria Municipiului Calarasi

Folosește una din modalitățile de contact și ia legătura cu noi

Abonare la newsletter
În vederea exprimării de către Dvs. a consimțământului pentru prelucrarea de date cu caracter personal în vederea transmiterii newsletter-ului, puteți consulta Politica noastră de Protecția datelor.